Close sidebar
Close sidebar

Un barbat de 60 de ani din Tulcea a murit dupa ce si-a prins picioarele intr-o combina agricola

Un barbat de 60 de ani a murit, vineri, in judetul Tulcea, dupa ce si-a prins picioarele intr-o combina agricola, pentru scoaterea sa fiind nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare. Victima se afla in stop cardiorespirator si nu a raspuns manevrelor de resuscitare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Tulcea, pompierii au fost solicitati sa intervina, vineri, pentru descarcerarea unui barbat de 60 de ani care avea picioarele prinse intr-o combina agricola, evenimentul petrecându-se in localitatea Ceamurlia de Sus.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de stingere cu apa si spuma de la Statia de pompieri Babadag, dar si doua ambulante de la Serviciul Judetean.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Echipele de interventie au reusit sa scoata persoana respectiva, dar aceasta se afla in stop cardiorespirator. Cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare, dar barbatul nu a putut fi salvat.

Conform primelor informatii, accidentul s-a petrecut in timp ce barbatul incerca sa desfunde utilajul agricol.

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI