Poliţiştii din Satu Mare au fost sesizaţi marți seară cu privire la faptul că trupul unui bărbat a fost găsit într-o curte din localitatea Trip.

În urma anchetei, s-a stabilit că era vorba chiar despre proprietarul locuinţei, un bărbat de 62 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul feţei.

Citește și: De nedescris: Un tată din Vaslui și-a violat timp de patru ani fetița de 12 ani

Potrivit www.presasm.ro, în urma necropsiei, rănile au fost provocate de către o persoană, nu de către animalele din gospodărie, aceasta fiind una dintre ipotezele anchetatorilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma cercetărilor, o persoană a fost reţinută pentru 24 de ore.   

Moarte suspectă în Dâmbovița: O elevă de 17 ani a fost găsită fără suflare, în cadă, de tatăl ei

O adolescentă de 17 ani din localitatea Merii, județul Dâmbovița a fost găsită moartă, luni dimineața de tatăl acesteia. Fata ar fi murit în timp ce își făcea duș.

Moarte fulgerătoare a unei tinere de 17 ani din Dâmbovița. Fata a fost găsită decedată, la duș, de tatăl ei. Oamenii legii iau în calcul fie o intoxicare cu monoxid de carbon, fie probleme medicale.

Citește și: VIDEO- Femeia bătută cu coada de mop de un șofer de microbuz a fost condamnată definitiv. Agresorul a primit o pedeapsă cu suspendare

Tânăra a fost găsită decedată de tatăl ei, luni, în jurul orelor 5.30

dimineața. Adolescenta ar fi murit  în timp ce își făcea baie. Tatăl acesteia a fost cel care a alertat imediat ambulanța, însă medicii prezenți la fața locului nu au mai putut face nimic, iar după 50 de minute de resuscitare au declarat decesul.

Legiștii iau în calcul o intoxicare cu monoxid de carbon sau probleme medicale. Trupul fetei a fost ridicat pentru necropsie, care va stabili cu exactitate cauza decesului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si