Un bărbat din Timișoara este bun de plată după ce ar fi înjurat și jignit mai mulți copii care se aflau într-un parc din oraș. Până în acest moment nu se știe ce l-a determinat pe bărbat să reacționeze atât de agresiv față de copii.

La fața locului au ajuns polițiștii, care au fost sesizați cu privire la comportamentul bărbatului față de minori. Pentru că a tulburat liniștea și ordinea publică, bărbatul a fost amendat cu suma de 2000 de lei.

Citește și: VIDEO Traficul de migranți, o afacere bănoasă în vestul țării! Mascații au verificat mai multe locuințe din Timișoara

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

amenda, injuraturi, spital psihiatrie, timisoara

Bărbatul este acuzat că ar fi și agresat un copil 

Pe lângă injuriile pe care le-a adresat minorilor din parcul cu pricina, oamenii legii au primit și o plângere din parte unei femei care îl acuză pe bărbat că i-ar fi acuzat fizic copilul. În urma acestor incidente bărbatul a fost dus la o clinică de psihiatrie din localitate pentru a fi evaluat de către medicii specialiști. 

„Poliţiştii Secţiei 3 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat ar adresa injurii şi cuvinte jignitoare unor copii dintr-un parc, din municipiul Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat în vârstă de 62 de ani. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, bărbatul a fost transportat la Clinica Psihiatrică Eduard Pamfil din Timişoara, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, transmite Agerpres. 

Citește și: VIDEO „Ca anul ăsta n-a fost niciodată” Căldura din trenuri îi scoate din minți pe călători. Cu toate acestea, CFR spune că majoritatea vagoanelor au aer condiționat

amenda, injuraturi, spital psihiatrie, timisoara

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si