Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat de 63 de ani din Corabia și-a abuzat soacra! Bătrâna, de 92 de ani, abia a putut să povestească drama trăită!

Un caz ce pare ireal s-a petrecut în Corabia, județul Olt.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost reținut de polițiști sub acuzația de abuz.

Citeste si: Vladimir Găitan dă de pământ cu Tudor Chirilă: ”Al nostru coleg Tudor Chirilă a luat-o puţin razna pentru că de curând s-a bătut!”

El a siluit-o pe soacra lui, o bătrână în vârstă de 92 de ani. "La data de 25 martie, am fost sesizati de catre cadrele unei unități medicale despre faptul ca o femeie, de 92 de ani, din orasul Corabia s-a prezentat la această unitate, declarând faptul că a fost victima unui abuz.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Cel puţin 19 morţi în capitala Bangladeshului, într-un incendiu într-o clădire de birouri de 22 de etaje

Din verificarile politistilor, a reieșit faptul ca un barbat, de 63 de ani, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu această femeie, prin folosirea agresiuni fizice.

Barbatul a fost reținut pentru 24 de ore, în cursul zilei de ieri fiind prezentat Judecatoriei Corabia cu propunere de arestare preventiva.

În prezent, bărbatul se afla în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă.", se menționează în comunicatul polițiștilor.

Citeste si: Cătălina Șeicaru, prima apariție TV, chiar înainte de Exatlon. Un cunoscut prezentator s-a așezat în genunchi în fața ei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI