Bărbatul se afla la pescuit pe malul Dunării. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost alertați joi, în jurul orei 23.00, în legătură cu dispariţia unui bărbat de 64 de ani care se afla la pescuit pe Braţul Măcin.

Trupul bărbatului a fost găsit azi dimineață

La faţa locului s-au deplasat polițiști, dar și două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Măcin cu o ambarcaţiune RIB şi un echipaj SMURD.

Autorităţile l-au căutat pe bărbat timp de două ore, dar fără niciun rezultat. Abia în această dimineață, când căutările au fost reluate, bărbatul a fost găsit fără viață în Dunăre și adus ulterior la țărm. 

Citeste si: Un bărbat din Vâlcea a fost salvat de la înec dintr-un lac de acumulare

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul.

Bărbatul nu era singur la pescuit, ci însoțit de prieteni. Potrivit autorităților, aceștia au anunțat dispariția bărbatului. 

Un copil de 11 ani a murit înecat în piscina unei pensiuni

Un copil de 11 ani din localitatea Ieud, județul Maramureș, a mers să se bălăcească la o piscina unei pensiuni. Acesta a fost găsit înecat de cei care îl însoțeau, care au sunat imediat la 112.

Un copil de 11 ani a fost găsit înecat într-o piscină din curtea unui imobil din comuna Ieud, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Citeste si: VIDEO- Copilul de 8 ani uitat în bazin de instructorul de înot, internat la ATI

„  Poliţiştii Secţiei 2 Bogdan Vodă au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un minor s-a înecat în piscina din curtea unui imobil din localitatea Ieud.

Deplasaţi la faţa locului, lângă piscină, a fost identificat corpul unui băiat de 11 ani din Ieud, asupra căruia echipajul SMURD efectua manevre de resuscitare.Totodată, la faţa locului a intervenit şi un elicopter SMURD cu medic, care a continuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul minorului”, a spus Ionela Cozma.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si