Suspiciune de botulism în Slatina. Un bărbat de 68 de ani cu domiciliul în mediul urban a ajuns la spital. Pacientului i-au fost recoltate probe în vederea determinării toxinei botulinice.

Citește și: O nouă bacterie se află printre noi! Anunțul înfiorător al unui medic: „Dacă nu facem ceva, nu va mai fi nevoie de încă un război mondial”

Ce a consumat bărbatul înainte să i se facă rău

Buletinul de analiză a fost emis în această dimineață, iar rezultatul a fost pozitiv. Bărbatul a fostintubat și a ieșit din comă. Pe data de 6 noiembrie acesta ar fi consumat brânză, ou fiert, carne de porc, mamaligă cu macrou prăjit în ulei și piept de pasăre.
"Menționăm că nu se pot recolta probe de alimente, având în vedere momentul consumului și data emiterii suspiciunii, precum și lipsa din gospodărie a alimentelor consumate", se arată în comunicatul DSP Olt.

Citește și: Moarte suspectă, după ce un bărbat a mâncat o conservă făcută în casă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Medicul Tudor Ciuhodaru spune că această boală este rară, dar mortală și este produsă din cea mai puternică toxină bacteriană cunoscută. Tot acesta mai spune că toxina poate fi inactivată cu uşurinţă prin prepararea uzuală a alimentelor (fierbere).

Moarte suspectă, după ce un bărbat a mâncat o conservă făcută în casă

Un bărbat din județul Olt a murit infectat cu toxină botulinică după ce a mâncat o conservă făcută în casă.

Un pacient a fost internat mai multe zile în spitalul din Slatina, după ce a fost  infectat cu toxină botulinică. Medicii au încercat zile la rând să afle de ce suferă bărbatul. Bărbatul de 58 de ani a fost internat pe data de 15 septembrie.

Citeste si:  Caz neașteptat: mai mulți elevi au ajuns la spital după ce au băut o substanță toxică crezând că e lapte

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si