Apelul telefonic prin care se anunta faptul ca un barbat insotit de doi nepoti s-au ratacit in padurea din satul Tela a ajuns la dispeceratul ISU Arad, pe numarul de urgenta 112, redirectionat din judetul Timis.

„Miercuri, 21

iunie, la ora 19.12, dispeceratul ISU Arad a primit un apel pe serviciul unic de urgenta 112, redirectionat din judetul Timis. Apelantul a anuntat ca socrul sau in vârsta de 70 de ani, insotit de doi nepoti de 11 ani, respectiv 3 ani s-au ratacit in padurea din satul Tela, comuna Bata. Dispecerul a solicitat numarul de telefon mobil al batrânului pentru a se putea lua legatura cu el”, a explicat maiorul George Plesca, purtatorul de cuvânt al ISU Arad, primii pasi care s-au facut in acest caz.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Dupa contactarea telefonica a barbatului s-a stabilit ca acesta a locuit acum

50 de ani in satul Tela, ulterior mutându-se in Timisoara, iar acum detine o proprietate in sat si a venit cu nepotii in vizita. In jurul orei 17.00, barbatul a plecat sa se plimbe prin padure, se afla pe un drum forestier si s-a ratacit. Din fericire, nici barbatul de 70 de ani si nici nepotii lui nu aveau probleme de sanatate si aveau la ei si apa.

Dupa aproximativ doua ore de cautare barbatul si cei doi copii au fost gasiti de o echipa formata din paramedicii ce fac parte din echipajul SMURD Birchis si doi voluntari ai SVSU Bata. Atât bunicul cât si nepotii au fost gasiti in stare buna, fara probleme medicale.

Sursa: aradon.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si