Close sidebar
Close sidebar

Un barbat de 70 de ani si cei doi nepoti ai sai s-au ratacit intr-o padure din Arad. Copiii au 7 si respectiv 3 ani

Apel disperat la dispeceratul ISU Arad dupa ce un batran in varsta de 70 de ani si cei doi nepoti ai sai s-au ratacit intr-o padure din satul Tela. Copiii au 7 si respectiv 3 ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Apelul telefonic prin care se anunta faptul ca un barbat insotit de doi nepoti s-au ratacit in padurea din satul Tela a ajuns la dispeceratul ISU Arad, pe numarul de urgenta 112, redirectionat din judetul Timis.

„Miercuri, 21 iunie, la ora 19.12, dispeceratul ISU Arad a primit un apel pe serviciul unic de urgenta 112, redirectionat din judetul Timis. Apelantul a anuntat ca socrul sau in vârsta de 70 de ani, insotit de doi nepoti de 11 ani, respectiv 3 ani s-au ratacit in padurea din satul Tela, comuna Bata. Dispecerul a solicitat numarul de telefon mobil al batrânului pentru a se putea lua legatura cu el”, a explicat maiorul George Plesca, purtatorul de cuvânt al ISU Arad, primii pasi care s-au facut in acest caz.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Dupa contactarea telefonica a barbatului s-a stabilit ca acesta a locuit acum 50 de ani in satul Tela, ulterior mutându-se in Timisoara, iar acum detine o proprietate in sat si a venit

cu nepotii in vizita. In jurul orei 17.00, barbatul a plecat sa se plimbe prin padure, se afla pe un drum forestier si s-a ratacit. Din fericire, nici barbatul de 70 de ani si nici nepotii lui nu aveau probleme de sanatate si aveau la ei si apa.

Dupa aproximativ doua ore de cautare barbatul si cei doi copii au fost gasiti de o echipa formata din paramedicii ce fac parte din echipajul SMURD Birchis si doi voluntari ai SVSU Bata.

Atât bunicul cât si nepotii au fost gasiti in stare buna, fara probleme medicale.

Sursa: aradon.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI