Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat de 71 de ani, acuzat că i-ar fi oferit substanțe interzise unei minore, la Bistrița-Năsăud. Scenariul terifiant luat în calcul de anchetatori

Un bărbat în vârstă de 71 de ani este acuzat că i-ar fi oferit droguri unei minore în vârstă de 15 ani, la Bistrița Năsăud. De ce a recurs bătrânul la un asemenea gest.

Elena Tasca,

Un bărbat de 71 de ani, acuzat că i-ar fi oferit droguri unei minore, la Bistrița-Năsăud

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un caz șocant se desfășoară în Bistrița Năsăud, acolo unde un bărbat în vârstă de 71 de ani este acuzat că i-ar fi oferit droguri unei minore, în vârstă de 15 ani.

Bătrânul i-ar fi oferit minorei droguri de mare risc în schimbul unor servicii intime.

Citește și: Familia Anei Maria Vasiliu, răpusă de tristețe după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al tinerei ajuns acasă. Unde va fi înmormântată soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei”?: „Momente grele”

La 71 de ani, i-a oferit droguri unei minore în schimbul unor servicii intime

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din Bistrița Năsăud este acuzat că a procurat și oferit droguri de mare risc unei minore în vârstă de 15 ani.

Bătrânul ar fi recurs la gestul șocant pentru a obține servicii intime de la copilă.

Autoritățile au realizat percheziții domiciliare la locuința bărbatului, unde au descoperit mai multe probe incriminatorii. Judecătorii de la Tribunalul Bistrița Năsăud l-au arestat, la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, pe bărbatul de 71 de ani.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Unde au fost văzuți gemenii din Târgu Jiu, după ce au fost dați dispăruți de mamă. Mai mulți oameni i-ar fi observat

"La data de 16.09.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus reținerea unui inculpat în vârstă de 71 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de

trafic de droguri de mare risc.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada cuprinsă între vara anului 2023 și luna mai 2024, acesta a procurat și oferit pentru consum droguri de mare risc sub formă de cristal (4-CMC și 2-CMC) unei minore de 15 ani, în schimbul unor servicii sexuale.

Pe parcursul percheziției efectuate la domiciliul inculpatului au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița Năsăud a dispus arestarea la domiciliu a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița – Năsăud", se arată în comunicatul transmis procurorii DIICOT.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI