Close sidebar
Close sidebar

Un barbat de 71 de ani simtea dureri uriase in zona abdominala si a fost dus la spital, la Buzau! E revoltator ce au gasit medicii in corpul lui!

Scandal la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, acolo unde doi medici sunt acuzati de malpraxis de catre familia unui barbat ce a fost operat acolo si ulterior a avut numeroase probleme de sanantate.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat de 71 de ani a fost operat in unitatea spitaliceasca in decembrie 2017 de o afectiune grava a colonului. La externare, medicii i-au spus ca totul este in regula si ca poate pleca linistit acasa. Ei bine, lucrurile nu au stat deloc asa, iar de atunci, timp de sase luni, barbatul a trait un adevarat cosmar. 
 
A tot fost internat in spital, el prezentand sangerari si senzatii de satietate ce nu ii permiteau sa manance. "Simtea dureri de burta foarte mari, manca foarte putin se umfla si la oricine mergeam imi spunea ca asta e boala. A facut tot felul de analize dar nu stiau de ce se simte asa. I-am dat ceaiuri crezand ca e constipat, iar vineri spre sambata a iesit bandajul acela sub forma unui sul lung de aproximativ 40 de centimetri. Asistentul de pe salvare mi-a zis ca nu a mai pomenit asa ceva.
I-am taiat aia ca sa ii pot pune punga si am plecat la spital. Dupa ce a fost curatat, doctorul mi-a spus ca pot sa il iau acasa iar in foaie nu a scris nimic. Cred ca a facut asta ca sa isi acopere colegul"
, a povestit sotia barbatului. 
 
Desi femeia a facut fotografii pentru a arata compresa si chiar a depus plangere penala impotriva doctorilor, medicii se apara si spun ca totul a fost facut perfect de catre ei.  
 
"Greseala mea este ca nu am consemnat ce am gasit acolo insa eu am facut doar o manevra nechirurgicala de indepartare a unor materii fecale. Eu nu stiu ce a fost acolo. Am folosit manusi si o compresa dar nu stiu ce a fost acolo. Am omis, am indepartat fecalomul si i-am spus pacientului ca poate merge la domiciliu pentru ca nu am taiat, nu am cusut, nu am facut nimic", spune medicul Valentin Minica.
 
Si Catalin Bostan, medicul care l-a operat in decembrie, a declarat ca din punct de vedere medical si chirurgical acest lucru nu este posibl. "Am inteles de la familie ca barbatului i-ar fi iesit din colon o compresa ceea ce din punct de vedere chirurgical nu se poate. Nu exista, din punct de vedere operator, nicio posibilitate ca acea compresa sa fi ramas acolo", spune medicul Catalin Bostan.
 
Acum, politia, dar si Colegiul Medicilor urmeaza sa faca lumina in acest caz. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI