Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat de 79 de ani are probleme serioase cu poliția! A incendiat o clădire, a amenințat o femeie și a bătut doi oameni

La vârsta de 79 de ani, un bărbat are mai multe probleme cu poliția. Acesta este acuzat că a incendiat o clădire, că a amenințat o femeie și a bătut doi oameni.

Elena Tasca,

Un bărbat de 79 de ani are probleme serioase cu poliția

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 79 de ani a intrat în vizorul autorităților după ce a comis mai multe infracțiuni. Bătrânul este acuzat că a incendiat o clădire, a amenințat o femeie și a agresat fizic doi bărbați din aceeași localitate.

Bărbat de 79 de ani, acuzat de mai multe infracțiuni

Bărbatul de 79 de ani este din comuna Negoi. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind acuzat de furt calificat, lovire, alte violențe, amenințare și distrugere.

Citește și: La câte grade trebuie să speli lenjeria de pat ca să scapi de bacterii și acarieni. Multă lume nu știe care e temperatura ideală

Se pare că bătrânul este răspunzător pentru un incendiu de la o firmă din comună.

În cursul zilei de 1 octombrie, bărbatul ar fi mers la societatea comercială unde, după ce a amenințat o femeie de 49 de ani, a dat foc intrării clădirii.

În urma cercetărilor, potrivit informațiilor transmise de fanatik.ro, bărbatul ar fi comis mai multe infracțiuni în decursul a două zile. Acesta este acuzat că în noaptea de 30 septembrie spre 01 octombrie, ar fi furat o căruță plină cu lemne din fața unei case din comuna Bistreț.

La câteva ore de la furt, în dimineața zilei de 1 octombrie, cu puțin timp înainte de a incendia clădirea, pensionarul ar fi bătut doi bărbați de 67 și 70 de ani, din aceeași localitate. 

Citește și: Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat

Citeste si: Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Două femei care căutau de mâncare au fost ucise de un fermier și date la porci- antena3.ro

Ce au transmis autoritățile

"Polițiștii din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Rast au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 79 de ani, din comuna Negoi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, lovirea sau alte violenţe, ameninţare și distrugere.

În fapt, în cursul zilei de ieri, 01 octombrie, în jurul orei 08.51, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat 40 de ani, din comuna Negoi, cu privire la faptul că ar fi izbucnit un incediu la o societate comercială, din localitate.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale, din localitate, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 79 de ani ar fi adresat amenințări unei femei, de 49 de ani, din localitate, ulterior aruncând cu o substanță inflamabilă pe ușa de acces, provocând incendierea acesteia și a unei lăzi frigorifice.

La fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbat, fiind condus la sediul poliției pentru audieri", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citeste si: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda- kfetele.ro

Citeste si: Irina Loghin reacționează dur la zvonurile cu privire moartea Mariei Ciobanu: ”Unii deja m-au pus în coșciug”- radioimpuls.ro

Citeste si: Două femei care căutau de mâncare au fost ucise de un fermier și date la porci- antena3.ro

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești în vederea dispunerii unei măsuri preventive. 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI