Sfârșit tragic pentru un bărbat de 80 de ani din Argeș. Bărbatul a murit în cursul zilei de joi, după ce a fost atacat de câinele unei vecine. Animalul de talie mare l-a mușcat pe pensionar de picior.

Se pare că bărbatul venise la locuința vecinei sale la cererea ei, pentru a o ajuta să sacrifice mai mulți pui. În acel moment câinele a scăpat și l-a atacat pe bătrân.

Citește și: VIDEO Șoferii care refuză testarea pot rămâne fără permis! Părerile românilor sunt împărțite

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

caine agresiv, muscat de caine, batran ucis

Ce se va întâmpla acum cu câinele agresiv

La fața locului a venit de urgență un echipaj al oamenilor legii și un echipaj medical. Din păcate, aceștia nu au mai putut face nimic pentru bătrân.

Polițiștii de la Protecția Animalelor l-au plasat pe patruped în cadrului unui adăpost. Aceștia au verificat și au descoperit că animalul era înregistrat și că nu face parte dintre rasele de câini periculoase.

„Din păcate, bărbatul d e 80 de ani, care a suferit leziuni la un membru inferior, a decedat. Poliţiştii au identificat şi proprietara exemplarului canin în cauză, din primele verificări rezultând că, anterior, bărbatul ar fi venit la locuinţa femeii la solicitarea acesteia, unde ar fi sacrificat mai mulţi pui, iar pe acest fond câinele ar fi scăpat. În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, respectiv de ucidere din

culpă(...). Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei şi luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Citește și: VIDEO Cățelul atașat de jucăriile lui. Simpaticul patruped se poartă ca un copil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si