Un judecător italian a semnat un decret penal pentru o sancțiune contravențională în valoare de 9.000 de euro pentru un cetățean român care a fost prins folosind un certificat de vaccinare fals. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost oprit de oamenii legii în cadrul unor verificări privind respectarea măsurilor anti-COVID.

Citeste si: Vaccinarea devine obligatorie de sâmbătă, 5 februarie, în Austria

Acesta este primul dosar încheiat pe subiectul certificatului verde fals

Codul QR pe care acesta l-a arătat nu îi aparținea românului, ci unui cetățean italian în vârstă de 58 de ani. În urma cercetărilor s-a dovedit că bărbatului nu îi fusese administrată nicio doză de vaccin.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Chiar dacă acesta este primul dosar încheiat pe subiectul certificatului verde fals, procurorul adjunct Bruno Francesco Bruni precizează că nu este un caz singular, și că există numeroase astfel de încălcări ale legii, multe persoane arată documente ce aparțin de fapt, altor persoane, conform  L'Arena.

Citeste si: Grecia relaxează restricţiile de călătorie pentru cetățenii UE. Când se deschide sezonul estival


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si