Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat de origine română este prima persoană condamnată pentru deținerea unui permis verde fals, la Verona

Un bărbat cu cetățenie română este prima persoană condamnată la Verona pentru folosirea unui permis de vaccinare fals. Bărbatul va trebui să achite o amendă în valoare de 9.000 de euro.

Alexandra Costea,

Un bărbat de origină română este prima persoană condamnată pentru deținerea unui permis verde fals la Verona

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un judecător italian a semnat un decret penal pentru o sancțiune contravențională în valoare de 9.000 de euro pentru un cetățean român care a fost prins folosind un certificat de vaccinare fals. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost oprit de oamenii legii în cadrul unor verificări privind respectarea măsurilor anti-COVID.

Citeste si: Vaccinarea devine obligatorie de sâmbătă, 5 februarie, în Austria

Acesta este primul dosar încheiat pe subiectul certificatului verde fals

Codul QR pe care acesta l-a arătat nu îi aparținea românului, ci unui cetățean italian în vârstă de 58 de ani. În urma cercetărilor s-a dovedit că bărbatului nu îi fusese administrată nicio doză de vaccin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Chiar dacă acesta este primul dosar încheiat pe subiectul certificatului verde fals, procurorul adjunct Bruno Francesco Bruni precizează că nu este un caz singular, și că există numeroase astfel de încălcări ale legii, multe persoane arată documente ce aparțin de fapt, altor persoane, conform  L'Arena.

Citeste si: Grecia relaxează restricţiile de călătorie pentru cetățenii UE. Când se deschide sezonul estival

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI