Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Alba a murit electrocutat când încerca să scuture nucul

Un bărbat de 84 de ani din Vinerea, județul Alba, a murit după ce s-a electrocutat când scutura nucul cu un băț metalic, aproape de firele de electricitate ale căii ferate.

Madalina Grigore,

Un bărbat din Alba a murit electrocutat.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul locuia în apropierea căii ferate. Duminică, bărbatul a folosit un băț metalic pentru a scutura un nuc, iar la un moment dat s-a produs un arc electric între băț și firele de electricitate ale căii ferate. 

Citeste si: Moarte șocantă la teatrul Balșoi

Ce au transmis autoritățile

„Un bărbat de 84 de ani, din Vinerea, a decedat, în zona căii ferate care trece prin apropierea locuinţei sale. Din primele cercetări a rezultat că bărbatul a folosit un băţ metalic pentru a scutura un nuc, însă, la un moment dat, s-ar fi produs un arc electric între acesta şi firele de electricitate aferente căii ferate”, au declarat reprezentanții IPJ Alba.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Citeste si: O româncă de 23 de ani din Italia a murit după ce a intrat în comă alcoolică

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI