Un bărbat din județul Alba a fost acuzat că și-a lovit concubina, dar și pe fiica acesteia, în vârstă de 13 ani. Acesta a fost reținut, iar autoritățile au emis un ordin de restricție provizoriu.

Citește și: VIDEO- Un bărbat a încercat să-și omoare fratele și tatăl după o ceartă

Cearta ar fi pornit pe fondul geloziei

„La data de 5 decembrie 2022, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei au fost sesizaţi de către o femeie de 36 de ani, din comuna Şona, cu privire la faptul că a fost agresată de concubin”, a transmis, marţi, IPJ Alba.  

IPJ Alba a mai menționat că scandalul ar fi pornit pe fondul geloziei și al unor discuții contradictorii, în urma cărora bărbatul de 40 de ani ar fi lovit-o pe femeie și pe fiica sa de 13 ani.

„În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului provizoriu de protecţie. Faţă de bărbat a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi a fost luată măsura reţinerii”, a mai precizat sursa citată.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În cursul zilei de marţi, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.  

Citește și: Scandal de proporții în Austria. Doi români au ajuns la cuțite chiar de Ziua Națională

Un tânăr și-a lovit mama și bunica cu un topor

Scene șocante   s-au derulat în Vâlcea. Un individ a luat toporul și și-a lovit mama și bunica de mai multe ori. El a vrut să se răzbune că femeile nu i-au dat bani, fără să se gândească la viața lor.

Bărbatul a luat arma și a dat fără oprire în cele două femei. Evenimentul nefericit a avut loc chiar în noaptea de Paște. Pe atunci, bărbatul le-a cerut bani mamei și bunicii sale, însă cele două femei au refuzat.

Medicii au declarat că cele două victime au nevoie de în jur de 80 de zile de spitalizare pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Tânăr bătut şi lovit cu un cuţit în cap de către doi minori, după o ceartă în online


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si