Oamenii legii au fost solicitați să intervină, sâmbătă 10 decembrie 2022, în timpul nopții, de un grup de tineri. Aceștia au anunțat că unuia dintre ei i-a fost sustras portofelul în care avea și acte și bani. Hoțul ar fi fost un bărbat care în prima fază l-a prins pe tânăr de curea. Mai apoi, individul i-a înapoiat tânărului portofelul cu tot cu acte, doar că din acesta lipseau cei 300 de lei pe care îi avea în el.

Citește și: Ce își dorea Andrei, băiatul înjunghiat de tată, de sărbători? „Andrei, să ne ierți că nu am făcut nimic pentru tine"

Jandarmii din Arad au început imediat verificările iar apoi a apărut un alt tânăr care a sesizat faptul că a rămas fără portmoneu tot în urma unei prinderi de cureaua pantalonilor, venită din partea unui bărbat necunoscut, au transmis jurnaliștii de la  b1tv.ro.

Metoda Maradona a fost folosită în premieră în la Arad

“În urma semnalmentelor oferite de cei doi tineri, jandarmii arădeni au procedat la verificarea zonei și în cel mai scurt timp au identificat bărbatul, în vârstă de 33 de ani. Au procedat la legitimarea și efectuarea controlului corporal al acestuia. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a recunoscut că el a luat portofelele celor doi tineri, dar că nu mai are cei 300 de lei pe care i-a sustras de la primul tânăr deoarece i-a cheltuit într-un local”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei

din Arad în urma incidentului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Descoperire științifică majoră în domeniul producției de energie. "Va schimba datele problemei pentru planeta noastră"

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că bărbatul a insistat să le prezinte jandarmilor arădeni modul de operare „metoda Maradona”. Aceasta este o tehnică folosită pentru deposedarea unei persoane de portofel pe care individul a folosit-o pentru prima oară în Arad.

Jandarmii au întocmit pe numele arădeanului acte de sesizare pentru infracțiunea de furt. Acestea au fost întocmite și vor fi predate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

Citește și: Dosar penal pentru un şofer care circula cu viteză prea mică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si