”Pompierii militari ai Detaşamentului Arad intervin în aceste momente cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, pentru salvarea unei persoane rămasă blocată în nacelă, la o înălţime de aproximativ 20 metri, în zona 3 insule a municipiului Arad”, a transmis sâmbătă, IPJ Arad. 

Nacela a rămas blocată

Acesta încerca să facă lucrări de toaletare a arborilor. Ulterior, nacela în care se afla a rămas blocată.

Misiune de suflet în ziua de Paște

Pompierii din Mehedinți au intervenit, în ultima zi de Paște, pentru a salva un câine care a ajuns într-o apă de unde nu a mai putut să iasă.

În cursul zilei de azi, 18 aprilie, locotenentul Turcu Adrian se afla într-o acțiune de verificare și control la o instituție publică pe raza municpiului Drobeta Turnu-Severin, zona Gura Văii.

Acesta a observat că în apele învolburate ale pârârului Jidoștița, un câine nu putea să iasă, fiind aproape înghițit de ape.

Bărbatul a coborât până la nivelul apei, a cărei adâncime nu punea în pericol viața acestuia. Stăpâna câinelui l-a avertizat cp e posibil să muște, iar acesta și-a protejat mâna cu o jachetă. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Din fericire, acesta a beneficiat de suficientă căldură și s-a oprit din tremurat, primind șansa la o nouă viață.
Sperăm ca această întâmplare să fie învățătură și pentru semenii noști, care, în cazul creşterii debitelor pe anumite cursuri de apă, nu vor încerca traversarea lor şi nu se vor apropia de malurile acestora.

Cât despre Adrian, putem spune că este un exemplu pentru noi toți.

Pompierul este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București și nu ezită să salveze vieți în pericol, fie ele chiar de necuvântătoare.", au transmis autoritățile.

„Am avut un șoc când am văzut că Lăbuș, un cățel care odinioară venea singur la mașină și îi dădeam de mâncare, era pur și simplu leșinat de foame și cu piciorul rupt complet, cu plagă deschisă.

Mi s-a rupt inima la vederea acestor imagini cutremurătoare. În pădurea din Codrii Pașcanilor nu a trecut un an de când am văzut vreo patru căței împușcați mortal. Cu siguranță Lăbuș ar fi avut aceeași soartă, doar că nu l-au nimerit. Deci mai are zile de la Dumnezeu”,  a povestit Mihai, potrivit sursei citate.

Citește și: În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au oprit la intrarea în România peste 30 de tone de deșeuri

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si