Un bărbat din Arad ar fi rănit un agent de poliție, cu un briceag. Incidentul s-ar fi avut petrecut în timp ce polițistul efectua o sesizare penală. Cum s-a ajuns în această situație?

Polițist rănit cu un briceag, în timpul programului

Potrivit informațiilor transmise de news.ro, în timp ce efectua o sesizare penală, un polițist ar fi fost rănit de un bărbat, cu briceagul.

Citește și: O mașină de poliție, aflată în misiune, a fost implicată într-un accident rutier, în Ialomița. Agentul pasager a suferit răni în urma impactului

masina de politie

Polițistul ar fi fost rănit în timpul programului

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că bărbatul l-ar fi tăiat pe polițist, pe mână. Incidentul s-ar fi petrecut chiar în autospeciala Poliției, în urmă cu câteva zile.

În fapt, în sarcina inculpatului T.P. s-a reţinut că, în data de 07.04.2024, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în autospeciala MAI, pe raza mun. Arad, a tăiat-o, la nivelul mâinii stângi, cu un cuţit tip briceag pe persoana vătămată B.A., agent de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, care a intervenit la faţa locului în vederea verificării unei sesizări penale, se arată în comunicatul transmis de autorități, conform news.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad ar fi dispus asupra bărbatului măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege privind interzicerea păcănelelor, în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Ce a declarat Marcel Ciolacu?

politist

Un bărbat din Arad ar fi rănit un polițist, cu un briceag

[Sursa foto: Freepik]

Polițist bătut de un tânăr, la Ineu. Agentul are nevoie de mai multe zile de recuperare

Un agent de poliție a fost bătut de un tânăr, la Ineu, în județul Arad. Tânărul în vârstă de 25 de ani ar fi agresat polițistul în fața unui bar.

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu două zile. În urma loviturilor primite, se pare că polițistul ar necesita o perioadă de 10-12 zile de îngrijiri medicale.

Pe data de 7 aprilie 2024, tânărul agresor ar fi fost prezentat în fața judecătorilor. Acesta se pare că a fost reținut preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, conform antena3.ro.  

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si