Tragedia din Argeș s-a întâmplat joi, 4 august, în comuna Coșești, Argeș. Bărbatul încerca să pună copacul la pământ. Omul a murit în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita minute în șir.

Citeste si: Un copac a căzut peste o femeie în timp ce un bărbat tăia pomul

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o gospodărie din localitatea Coşeşti, un bărbat de 55 de ani, din localitate, ar fi fost prins sub un copac, în timp ce încerca să-l doboare.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi un echipaj medical, care l-au găsit pe bărbat inconştient", precizează IPJ Argeş.

Sosiți la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic decât să declare decesul.

Citeste si: Accident grav pe A1, pe sensul spre Bucureşti. O persoană a decedat în urma impactului

„La sosirea forţelor de intervenţie la locul solicitării, persoana era extrasă. Paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor, declarându-se ulterior decesul", explică ISU Argeş

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Un copac a căzut peste o femeie în timp ce soțul tăia pomul

Incidentul s-a petrecut e data de 26 iulie. Femeia lovită de copac a murit, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Polițiștii din Măldărești au fost sesizați prin apel la 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un pom a căzut peste o femeie.

Citeste si:  Un copac s-a prăbușit peste fetița cântărețului Matteo

Din primele verificări efectiate s-a constatat faptul că un  bărbat de 57  de ani se afla împreună cu o femeie de 67 de ani într-o zonă forestieră a localității Oteșani. Aceștia tăiau lemne pentru foc.

În timp ce bărbatul tăia copacul, acesta a căzut peste femeia aflată cu el.

Citeste si:  Accident cumplit în București. Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul femeii, ulterior cadavrul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Autoritățile anchetează cazul și au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si