Bărbatul din Argeș mai susținuse proba scrisă a examenului auto în lunile septembrie și octombrie, dar a picat și acum fusese reprogramat. Spre ghinionul său, mirosul puternic de alcool pe care îl emana bărbatul a fost simțit de examinatori, care au solicitat imediat ajutorul Poliției Rutieră.

Citeste si: Aglomerație și nervi în goana după ultimele cumpărături de Crăciun. Cele trei reguli pentru a evita aglomerația din magazine

Bărbatul a băut două beri ca să prindă curaj

Individul în vârstă de 60 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, indicând o alcoolemie de 0,75 mg per litru alcool pur în aerul expirat. În primă instanță, bărbatul a negat faptul că ar fi consumat alcool, mai apoi însă, mărturisind că a băut două beri înainte de a veni la examen, pentru a prinde curaj.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oamenii legii nu l-au mai lăsat pe bărbat să susțină proba examenului auto, iar probabil acesta va trebui să mai aştepte ceva timp pentru a fi din nou programat.

Citeste si: Tânărul de 15 ani, acuzat de incendiul de la blocul din Constanța, a fost arestat preventiv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si