Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Argeș a venit beat criță la proba scrisă a examenului auto. Ce motiv incredibil a avut bătbatul

Un individ din județul Argeş s-a prezentat la proba scrisă a examenului auto beat criță. Din cauza faptului că a picat de două ori examenul, bărbatul a turnat pe gât două beri ca să prindă curaj la cea de-a treia încercare.

Alexandra Costea,

Un bărbat din Argeș a venit beat criță la proba scrisă a examenului auto. Ce motiv incredibil a avut bătbatul

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul din Argeș mai susținuse proba scrisă a examenului auto în lunile septembrie și octombrie, dar a picat și acum fusese reprogramat. Spre ghinionul său, mirosul puternic de alcool pe care îl emana bărbatul a fost simțit de examinatori, care au solicitat imediat ajutorul Poliției Rutieră.

Citeste si: Aglomerație și nervi în goana după ultimele cumpărături de Crăciun. Cele trei reguli pentru a evita aglomerația din magazine

Bărbatul a băut două beri ca să prindă curaj

Individul în vârstă de 60 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, indicând o alcoolemie de 0,75 mg per litru alcool pur în aerul expirat. În primă instanță, bărbatul a negat faptul că ar fi consumat alcool, mai apoi însă, mărturisind că a băut două beri înainte de a veni la examen, pentru a prinde curaj.

Citeste si: Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul- kanald.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Oamenii legii nu l-au mai lăsat pe bărbat să susțină proba examenului auto, iar probabil acesta va trebui să mai aştepte ceva timp pentru a fi din nou programat.

Citeste si: Tânărul de 15 ani, acuzat de incendiul de la blocul din Constanța, a fost arestat preventiv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI