Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, fapt ce l-a determinat să treacă la amenințări.

Un bărbat din Argeș este cercetat pentru ultraj după ce a amenințat un polițist

Șoferul a fost oprit de către polițiști pe data de 18 februarie, când s-a constatat faptul că băuse înainte de a se urca la volan.

Citește și: EXCLUSIV: Șoferul beat, care a spulberat 6 copii pe o trecere de pietoni din Petroșani, riscă închisoarea pe viață./ Adrian Cuculis: ”Șoferul circula cu peste 137 km/h în momentul în care i-a zărit pe copii pe trecerea de pietoni”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulaţie.

Ulterior, agentul de poliţie a primit mesaje de ameninţare de la bărbatul în cauză .”, se arată în documentele anchetatorilor.

Nemulțumit de faptul că a fost prins, bărbatul a trecut la amenințări

Bărbatul l-a amenințat telefonic pe polițistul care-l oprise în trafic, iar pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Citește și: Primarul unei comune din Prahova a fost condamnat defitiv, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice

Suspectul în vârstă de 42 de ani, din localitatea Ștefănești a fost reținut și urmează să fie stabilită o măsură preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si