Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Argeș este cercetat pentru ultraj după ce a amenințat un polițist

Caz de ultraj în Argeș, acolo unde un bărbat a amenințat un polițist după ce îl prinsese beat la volan. Agentul ar fi fost amenințat prin mesaje.

Diana Bostan,

Șofer acuzat de ultraj Argeș


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, fapt ce l-a determinat să treacă la amenințări.

Un bărbat din Argeș este cercetat pentru ultraj după ce a amenințat un polițist

Șoferul a fost oprit de către polițiști pe data de 18 februarie, când s-a constatat faptul că băuse înainte de a se urca la volan.

Citește și: EXCLUSIV: Șoferul beat, care a spulberat 6 copii pe o trecere de pietoni din Petroșani, riscă închisoarea pe viață./ Adrian Cuculis: ”Șoferul circula cu peste 137 km/h în momentul în care i-a zărit pe copii pe trecerea de pietoni”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulaţie.

Ulterior, agentul de poliţie a primit mesaje de ameninţare de la bărbatul în cauză .”, se arată în documentele anchetatorilor.

Nemulțumit de faptul că a fost prins, bărbatul a trecut la amenințări

Bărbatul l-a amenințat telefonic pe polițistul care-l oprise în trafic, iar pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Citește și: Primarul unei comune din Prahova a fost condamnat defitiv, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice

Suspectul în vârstă de 42 de ani, din localitatea Ștefănești a fost reținut și urmează să fie stabilită o măsură preventivă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI