Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Argeș se află în stare gravă după ce a fost rănit de un element desprins de pe un stâlp de electricitate

Un bărbat în vârstă de 30 de ani care participa la un târg într-o localitate din judeţul Argeş a ajuns, vineri, la spital după ce a fost lovit la cap de un element desprins de pe un stâlp de electricitate, care la rândul său a fost lovit de un tobogan gonflabil, luat pe sus de vânt.

Madalina Grigore,

Un bărbat din Argeș a ajuns în stare gravă la spital după un accident care a avut loc la un târg tradițional.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Poliţiei Judeţene Argeș, oamenii legii din orașul Costeşti, au fost sesizați printr-un apel la 112, referitor la faptul că o persoană care participa la un târg tradițional, ce se desfășura în localitatea Ștefan cel Mare, a fost grav rănită.

Poliția a demarat cercetări

Drept urmare, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, alături de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rociu, au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc accidentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Citeste si: VIDEO- Traian Băsescu, internat de urgență într-un spital din Franța. Ar fi suferit un AVC

„Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din localitate, ar fi fost lovit la cap de un element desprins de pe un stâlp al reţelei de alimentare cu energie electrică, după ce acesta ar fi fost lovit de un topogan gonflabil, desprins de la sol de o rafală puternică de vânt. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital, fiind în stare gravă", au transmis reprezentanții Poliţiei Argeş.

Alte două victime

Totodată, alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma aceluiași și astfel au fost transportate la spital.

„Cercetările sunt în curs, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti”, a precizat declarat sursa citată anterior.

Tragedie: o familie întreagă s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unui bloc

Cinci persoane din aceeași familie au căzut în gol de la etajul șapte al unui bloc, de locuințe, din Elveția. Patru dintre ei au pierit pe loc.

Tragedia s-a petrecut   într-o localitate din Elveția. Cinci oameni au sărit în gol de la etajul şapte al unei clădiri.

Patru dintre victime au decedat, iar a cincea este în stare gravă la spital.

Citeste si:  Un elev a omorât două profesoare. Tânărul de 18 a fost arestat de oamenii legii

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Victimele au fost găsite moarte pe caldarâm, în faţa clădirii cu şapte etaje, din localitatea elveţiană Montreux. Poliţiştii au transmis într-un comunicat că „Cinci persoane au fost găsite la baza unei clădiri.

Una dintre cele cinci victime a fost internată la spital și este în stare gravă. Ceilalți patru sunt morți", scrie Daily Mail.

Citeste si:  Un copil român de 4 ani a murit în mod misterios într-un spital din Anglia. Medicii au declarat că acest caz nu a fost o urgență

Alexandre Bisenz, purtătorul de cuvânt al poliției, a transmis că oamenii au sărit din locuința lor. S-a întâmplat lângă cazinoul de pe malul lacului orașului, din motive încă necunoscute. Un martor de la fața locului a spus că a văzut oamenii întinși la pământ, desculţi, apoi a alertat de urgenţă poliţia.

Vecinii familiei sunt șocați de gestul lor

În prezent, echipele de criminalistică prelevează mostre de pe balconul apartamentului de la etajul șapte. În tot acest timp, vecinii descriu o familie liniștită, formată din doi adulți în vârstă de patruzeci de ani, doi adolescenți și o bunica care locuia împreună cu ei.

Citeste si:  VIDEO- Un om de afaceri a fost găsit împușcat dintr-o casă din Mizil

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Un rezident, care stă la etajul unu al blocului a mărturisit că a auzit o „bufnitură” în jurul orei 7 dimineața. „Am crezut că este un film prost, nu am putut repara imaginea mai mult de câteva secunde”, a spus el.

La fața locului se află în jur de 30 de polițiști, iar în fața blocului au fost instalate corturi albe de criminalistică.

Montreux, un oraș bucolic pe malul lacului, este cel mai bine cunoscut ca un punct fierbinte turistic și în special pentru festivalul său anual de jazz.

Citeste si: Un român, din Constanța, doarme cu soția moartă în casă pentru că nu are bani să o îngroape: „Deja miroase, mă cert cu vecinii”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI