Mama copilului abuzat a privit neputincioasa scenele cutremuratoare, iar intr-un tarziu a indtraznit sa ceara ajutorul vecinilor, potrivit Stirilor Pro TV. Acum, restul fratilor- sase la numar- au fost luati din familie, in regim de urgenta, de cei de la Protectia Copilului.

Vecinii au auzit un scandal de monstruos in gospodaria agresorului, imediat dupa ce copilul de cinci ani a sosit de la gradinita, si imediat au vazut-o pe mama acestuia, alergand si cerand, disperata, ajutor.

Speriati, vecinii au sunat la politie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Tu ca tata sa dai asa in copilul tau? Te mai certi, nu zici ca nu te certi in familie, dar sa iti omori copilul? Copilul nu i-a facut nimic, dar eu stiu ce i-a venit lui in cap?”, a declarat o vecina.

Copilul a fost preluat de medici si transportat de urgenta la spital. Tatal de 46 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus in fata magistratilor, cu propunere de arestare pentru tentativa de omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si