Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Barking afirma ca el crede ca vecinul sau este unul dintre autorii atentatului de la Londra

Un locuitor dintr-o suburbie a Londrei in care politia a efectuat duminica perchezitii declara ca el crede ca unul dintre autorii atentatului de la London Bridge este un vecin cunoscut din cauza prozelitismului religios, relateaza The Associated Press.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jibril Palomba a declarat ca l-a recunoscut pe barbatul care locuia intr-un apartament perchezitionat duminica de catre politie la Barking ca fiind unul dintre autorii atentatului care apare intr-o fotografie pusa in circulatie online.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Palomba afirma ca el si sotia sa s-au intalnit prima oara cu acest vecin dupa ce femeia s-a declarat ingrijorata de modul in care barbatul le vorbea copiilor si altora intr-un parc din zona "despre religie, Mohamed, chestii din astea".

El spune ca sotia sa a semnalat politiei comportamentul vecinului lor, dar ca nimic nu s-a intamplat dupa aceea.

Palomba mai spune ca ulterior a socializat cu acest barbat si ca nu l-a suspectat vreodata ca ar putea sa planuiasca atentate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI