Bărbatul în vârstă de 30 de ani, originar din localitatea Dorolea, a bătut drumul până la Bistriţa doar pentru a se programa la examenul auto.

Odată ajuns la sediul Poliției, acolo unde a fost căutat în sistem, s-a dovedit că individul avea permisul de conducere anulat. Ceea ce i-a surprins de fapt pe polițiști e faptul că, în ciuda acestui aspect, bărbatul a condus până acolo.

Citește și: VIDEO- Un bărbat de 35 de ani este căutat de Poliție, după ce și-a înjunghiat fosta iubită, pe iubitul acesteia și a turnat benzină pe părinții ei, în Călărași. Cine este agresorul

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Având în vedere situația, oamenii legii au mers mai departe cu verificarea şi l-au testat pe bistrițean pentru consumul de alcool şi droguri. Chiar dacă aparatul etilotest a indicat o valoare negativă, drug-testul a indicat prezenţa unor substanţe psihoactive, notează jurnaliștii de la Bistriţeanul.

Un bărbat din Bistrița i-a lăsat cu gura căscată pe polițiști. A venit să se programeze la examenul auto drogat și cu permisul suspendat

A condus drogat și fără permis până la secția de poliție ca să se programeze la examenul auto. Ce au transmis polițiștii?

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are anulat dreptul de a conduce vehiculele pe drumurile publice din anul 2020. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind  negativ. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”,  se precizează în comunicatul  transmis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistriţa.

Citește și: VIDEO/ EXCLUSIV: "Au plecat în excursie și s-au dus de tot". Mărturia emoționantă a bunicului care și-a pierdut băiatul, nora și cele două nepoate în accidentul din Veneția

În aceste momente, bărbatul în vârstă de 30 de ani este cercetat pentru că s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere valid, dar şi pentru conducere sub influenţa unor substanţe interzise.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si