Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost omorât în localitatea Bistriţa Bârgăului.

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost reținut pentru omor

”Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizaţi despre producerea unei agresiuni fizice asupra unui bărbat, de 46 de ani, din Bistriţa Bârgăului, bănuit de comiterea faptei fiind un bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate”,

a transmis, miercuri, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Citește și: Noi detalii în cazul profesoarei de japoneză atacată de elevul său cu un cuțit: „Își teroriza elevii de doi ani”

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Citește și: O femeie a supraviețuit ca prin minune, după ce a fost înjunghiată de peste 15 ori de soț. Totul s-a întâmplat chiar în fața școlii unde învăța copilul lor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

El va fi prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă, în cursul zilei de astăzi.

Polițiștii din Iași au descins la persoanele bănuite că ar fi luat parte la bătaia unui om de afaceri

Mai multe percheziții au avut loc, miercuri dimineață, la persoane suspectate că au luat parte la un scandal, la ieşirea dintr-un club din Iași.

Citește și: Cine este medicul din Craiova acuzat de moartea a patru persoane? Cauza morții pacienților

În urma perchezițiilor, trei bărbați și două femei au fost duși la audieri. Aceștia sunt cercetați în urma incidentului petrecut în noaptea de 8 spre 9 aprilie, atunci când un om de afaceri a fost bătut în fața celor doi copii, la ieșirea dintr-un club.

Citește și: VIDEO| Și-a ucis colega de facultate, apoi a mâncat-o. Criminalul a devenit scriitor și a umblat liber pe străzi: „A mâncat-o pentru că era prea frumoasă!”

”În dimineaţa zilei de 12 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi au efectuat trei percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a transmis, miercuri, IPJ Iaşi.

Citește și: O actriță de doar 26 de ani a fost găsită moartă în casă: „Odihneşte-te în pace, suflet frumos”

Cinci persoane au fost duse la audieri, trei bărbați și două femei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si