Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Botosani a fost gasit decedat pe marginea drumului. Oamneii legii cred ca victima a murit de frig

Un barbat a fost gasit decedat, duminica, pe marginea unui drum din judetul Botosani, el murind cel mai probabil din cauza frigului.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii au deschis un dosar pentru moarte suspecta, iar necropsia urmeaza sa afle care a fost cauza decesului.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Botosani, oamenii legii au fost anuntati duminica despre faptul ca trupul neinsufletit al unui barbat in varsta de 73 de ani a fost gasit pe un drum din localitatea Broscauti. Cadrele medicale sosite la fata locului nu au facut decat sa constate decesul acestuia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Anchetatorii nu au gasit urme de violenta pe corpul barbatului, fiind posibil ca decesul sa fi survenit din cauza frigului. Totodata, langa barbat se afla caruta cu care barbatul plecase de acasa, dar si o sticla in care se afla alcool.

Trupul neinsufletit a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei decesului.

De asemenea, politistii au intocmit dosar penal in acest caz pentru moarte suspecta, continuand cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc evenimentul.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI