Un bărbat din Botoșani a încercat să-și încheie socotelile cu viața, cu „ajutorul” unui flex, în magazia de lemne.

Presa locală menționează că bărbatul era convins că are cancer de colon deoarece nu se simțea bine în ultima perioadă și, în plus, se „documentase” pe internet, punându-și singur diagnosticul medical. Acesta nu ar fi apelat la opinia niciunui medic, ulterior.

Cum s-a întâmplat totul

Totul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, pe 11 noiembrie, atunci când bărbatul i-a spus soției sale că se duce în anexa locuinței pentru a alimenta centrala cu lemne de foc.

Citește și: Cine este femeia care s-a aruncat de pe blocul de 25 de etaje din Cluj-Napoca

Odată ajuns acolo, el a decis să îi scrie soției sale un mesaj de adio în care o ruga să îl ierte pentru ceea ce avea în plan să facă și îi spune că a fost o soție bună.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Imediat cum a văzut mesajul sfâșietor, femeia s-a dus în anexă pentru a vedea ce se întâmplă, găsindu-și soțul cu mâna stângă aproape complet retezată în zona încheieturii, într-o baltă de sânge.

Pentru a încerca să își pună capăt zilelor, bărbatul s-ar fi folosit de un „dispozitiv de tăiere circular, de tip flex”.

Bărbatul a fost salvat în ultima clipă

Soția bărbatului a sunat de îndată la numărul unic de urgență 112 și în scurt timp, la fața locului, a ajuns un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, pentru a-i acorda acestuia primul ajutor.

„Pacientul a fost găsit în șoc hemoragic. A suferit o sincopă și a fost nevoie de efectuarea de manevre de resuscitare. A fost stabilizat hemodinamic la fața locului, după care a fost transportat imediat la Urgențe, pentru a fi preluat de un specialist", a declarat medicul Carmen Ragoşcă, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Botoșani, potrivit  monitorulbt.ro

Citește și: EXCLUSIV- Povestea reală a Ioanei, soția primarului din Argeș care s-a sinucis: „Nu o voiau că era săracă"

Bărbatul a fost stabilizat la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, iar apoi a fost transferat la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Acum, medicii ieșeni încearcă să-i salveze mâna stângă pacientului.

Urmează ca bărbatul să fie investigat pentru aflarea diagnosticului pentru celelalte simptome care l-au deprimat pe bărbat și care l-au împins să apeleze la acest gest extrem.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si