Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Botosani a incercat sa se sinucida la locul de munca si s-a aruncat intr-un cazan cu lichid fierbinte

Un barbat de 60 de ani a incercat sa se sinucida, joi dimineata, cand a ajuns la locul de munca. Barbatul este intr-o stare foarte grava, internat la Spitalul Judetean de Urgente din Botosani.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vasile I. a venit de dimineata la munca, la firma de distilare, rafinare si mixare a bauturilor alcoolice unde lucra ca lacatus mecanic si a intrat in incinta unitatii, s-a dus la statia de epurare si s-a urcat deasupra bazinului de ape uzate. Barbatul nu avea ce sa caute in acea zona, insa a sarit de pe pasarela pe care a ajuns, inainte ca cineva sa poata sa intervina.

Vasile I. s-a aruncat in substanta vascoasa care avea o temperatura de 80 de grade Celsius si a suferit arsuri extrem de grave. Omul a ajuns la Sectia de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Mavromati, cu arsuri pe 95 la suta din suprafata corpului, iar medicii sunt rezervati in ce priveste sansele lui de supravietuire. Se pare ca barbatul a recurs la gestul extrem in urma unor certuri din familie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Politia si Inspectoratul Teritorial de Munca Botosani au deschis cercetarile in acest caz.

sursa: botosaninews.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI