Un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea Rediu a murit carbonizat într-un incendiu, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Bărbatul a fost găsit carbonizat

„La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, cu două autospeciale cu apă şi spumă, pompierii voluntari din comună, dar şi un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, casa ardea în totalitate. Trupul carbonizat al proprietarului a fost găsit în casă, după ce incendiul a fost lichidat", a afirmat Lupu.

Citeste si: A fost activat Planul Roșu de intervenție, după ce Spitalul de Psihiatrie din Gătaia a luat foc

Casa a fost mistuită de flăcări

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, focul a fost generat, cel mai probabil, de o ţigară lăsată aprinsă după ce bărbatul a adormit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Incendiu într-un bloc din Craiova. Flăcările au izbucnit de la toboganul de gunoi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si