Fata, fiica lui vitrega, a povestit politistilor prin ce a trecut. Ea a povestit ca viata ei s-a transformat intr-un cosmar dupa ce tatal ei a profitat de ea. Totul ar fi inceput dupa ce barbatul a aflat ca tanara are un prieten cu care ar fi intretinut relatii sexuale. Acesta i-ar fi reprosat acest lucru si cand a ramas singur cu ea a abuzat-o si a batut-o cu salbaticie.

Chinurile nu s-au oprit aici. Apoi, tatal a pus ochii si pe fiica biologica, in varsta de 15 ani. Potrivit anchetatorilor, abuzurile aveau loc de fiecare data cand barbatul se imbata, relateaza l ibertatea.ro.

Sfatuita de un unchi, fata cea mare a mers la politie si si-a denuntat parintele abuziv. Barbatul a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu cele doua fiice ale sale, insa, dupa spusele sale, acestea si-ar fi dat acordul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si