Poliţiştii din Brăila fac cercetări după ce o angajată a unei sucursale bancare din Brăila, a sunat la 112 şi a anunţat producerea unui jaf.

Bărbatul ar fi furat câteva mii de euro

Angajata băncii a raportat jaful, miercuri, în jurul orei 14:00, după ce a observat un bărbat suspect care ar fi retras o sumă de bani și apoi a fugit.

Camerele de supraveghere au surprins un bărbat care poartă un hanorac cu glugă, mască de protecție și mănuși.Acesta intră în sucursală și se îndreptă spre un birou, îi întinde angajatei un bilet, apoi face semn către sertarul cu bani. Femeia a deschis sertarul de lângă ea, apoi a fugit, iar bărbatul a început să-l golească. După ce a luat bani din sertar, acesta a fugit din bancă, conform DeBrăila.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un hoț cu frică de Dumnezeu! Bărbatul și-a făcut cruce înainte de a acționa în curtea unor oameni, însă nu a realizat că în zonă erau camere de filmat

Autoritățile au deschis o anchetă

"În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză, precum şi pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", precizează IPJ Brăila. 

Citeste si: Bărbatul din Suceava care a încercat să-și ucidă iubita aruncând-o de pe pod și-a aflat pedeapsa

VIDEO- Imaginile surprinse de camerele de supraveghere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si