La data de 18.09.2021, în jurul orei 22:40, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea în trafic a unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Surdila Greci, în timp ce conducea un vehicul pe DN 2B.

Citeste si: 2 inspectori antifraudă din Suceav au trimişi în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni

Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor

Pentru că șoferul nu a oprit, polițiștii au fost nevoiți să-l urmărească până în localitatea de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, autoritățiile au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV! Principalul suspect în cazul femeii care a decedat la Sinaia după ce a fost lovită a vorbit pentru Știrile Kanal D: „Eu nu am văzut-o căzând...”

Bărbatul avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur 

În expirația șoferului se simțea alcoolul, așa că a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La spital, bărbatul a refuzat să i se recolteze probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Citeste si: VIDEO| Scandal la Serviciul de Ambulanță Timiș, după ce o angajată a refuzat vaccinarea și testarea Covid atunci când urma să intre în tură

Individul s-a ales cu dosar penal

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Citeste si: Flăcări pe un vapor din Portul Constanța. Vaporul era încărcat cu containere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si