Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Braila si-a dat foc in cimitir, dupa un scandal conjugal. Pompierii au intervenit la timp si au reusit sa-l salveze

Un barbat din Braila si-a dat foc in Cimitirul Municipal, dupa ce s-a certat cu sotia sa, cu o noapte inainte. Pompierii au reusit sa intervina la timp si sa-l salveze.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un brailean de 46 de ani si-a dat foc, sambata, chiar sub ochii oamenilor legii, motivand ca problemele din viata sentimentala l-au adus in pragul disperarii.

Totul a inceput vineri spre sambata noapte, cand, aflat intr-o stare avansata de ebrietate, i-ar fi aplicat o corectie zdravana sotiei, cu ciocanul, potrivit unor surse, scrie Obiectiv Vocea Brailei.

Femeia a chemat Politia si doar asa scapat de furia barbatului. Ulterior, individul a plecat de acasa si si-a petrecut toata noaptea in Cimitirul Municipal, la mormantul surorii sale, decedata in toamna acestui an.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Oamenii legii au fost anuntati ca barbatul intentioneaza sa-si puna capat zilelor, asa ca la fata locului au ajuns si pompierii si jandarmii. Printre ei se aflau si negociatori. La un moment dat, barbatul a fost sunat, iar cele auzite la telefon l-au determinat sa toarne benzina pe el si sa-si dea foc.

Din fericire, autoritatile prezente au reusit sa stinga flacarile ce il cuprinsesera, iar individul a ramas in viata.

Si-a provocat arsuri pe circa 50% din suprafata corpului, de gradul I si II, potrivit sursei citate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI