Incident halucinant pe o stradă din Brașov. Un bărbat s-a luat la ceartă cu trei adolescenți, fiind nervos din cauza gălăgiei pe care aceștia ar fi făcut-o în jurul blocului. Ca „metodă eficientă” de „rezolvare” a problemei, bărbatul i-a amenințat pe cei trei cu un cuțit. 

La locul incidentului a ajuns un echipaj al Jandarmeriei care l-a dezarmat pe bărbatul furios și l-a predat polițiștilor. 

Cum s-a petrecut totul?

„Pe fondul unor neînţelegeri apărute pe o stradă din municipiul Braşov între trei adolescenţi şi un bărbat, acesta din urmă a ales soluţionarea conflictului prin ameninţarea tinerilor cu un cuţit.

Citește și: VIDEO-Agent de pază, amenințat cu maceta. Incidentul s-a petrecut la benzinărie

Echipajul de jandarmi solicitat prin apel 112 a ajuns în scurt timp la locul conflictului şi a reuşit imobilizarea bărbatului, precum şi deposedarea de arma albă, reuşind astfel detensionarea stării conflictuale înainte ca aceasta să se soldeze cu efecte nedorite”, au transmis, duminică, oficialii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, ar fi fost nemulțumit de faptul că cei trei tineri, cu vârste de 15 și 16 ani, făceau gălăgie în jurul blocului. Așa a decis să recurgă la amenințări cu cuțitul.

Bărbatul, cât şi cei trei tineri au fost conduşi şi predaţi poliţiştilor în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale.

Agent de pază, amenințat cu maceta

Imagini devenite virale pe o pagină de socializare au dus la prinderea unui individ care amenința cu o macetă un paznic de la o benzinărie.

Totul s-a întâmplat în sectorul 4 al capitalei. Bărbatul este cercetat acum de oamenii legii.

Totul s-a întâmplat în Sectorul 4 al Capitalei. Bărbatul este cercetat acum de oamenii legii. Aceste imagini în care un individ flutură o  maceta  și lansează amenințări în incinta unei benzinării au declanșat ancheta polițiștilor. Clipul în care apare bărbatul a fost distribuit în mediul online, totul după ce l-ar fi amenințat și agresat fizic pe agentul de pază al stației. 

Citește și: Filmul crimei din Argeș. Bărbatul beat ar fi ucis persoana greșită. În realitate, el voia să-și omoare fratele: „Era plin de sânge și cu cuțitul în mână”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Autoritățile au fost alertate, iar după 5 zile oamenii legii au identificat pe cei care apar în videoclipuri și au făcut percheziții la casa presupusului atacator. Acolo au descoperit și arma pe care bărbatul ar fi avut-o asupra sa.

Bărbatul este cercetatat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, dar și amenințare. Dacă va fi găsit vinovat riscă să ajungă după gratii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si