Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Brașov a fost arestat după ce și-a abuzat în repetate rânduri copiii

Un bărbat din Brașov a fost arestat preventiv pentru acuzaţiile de rele tratamente şi corupere sexuală a minorilor.

Diana Bostan,

Bărbat arestat


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anchetatorii susțin că bărbatul "a comis numeroase acte de natură a pune în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală" a copiilor.

Un bărbat din Brașov a fost arestat după ce și-a abuzat în repetate rânduri copiii

"A forţat persoanele vătămate să stea în genunchi, să îşi ceară scuze şi să îi sărute mâna. A agresat-o fizic pe una dintre persoanele vătămate, prin lovirea cu pumnii în zona feţei şi a pieptului.

Citește și: Noi detalii în cazul fetelor răpite și violate din Brașov! Ele au fost scoase din familie și se află la Protecția Copilului

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

A ameninţat-o cu moartea, respectiv că o va băga "jos" lângă mama sa. A obligat pe toate cele trei persoane vătămate, una dintre ele în vârstă de 11 ani la momentul respectiv, să vizioneze o înregistrare care surprindea întreţinerea de raporturi sexuale, de natură a le periclita grav dezvoltarea morală", spun anchetatorii.

Bărbatul a fost arestat preventiv

Potrivit surselor, copiii erau forțați la rele tratamente, aceștia erau forțați să stea pe un scaun și să asculte ce spune tatăl lor.

Citește și: Mai mulți tineri au fost răniţi într-un accident rutier după ce două autoturisme s-au ciocnit

Judecătoria Braşov a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile și vor începe activitățile de urmărire penală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI