Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Brașov a fost sechestrat timp de o oră și amenințat de escroci. Victima a căzut în plasa unor indivizi care susțineau că s-au rătăcit. I-au furat telefonul mobil

Patru tineri sunt cercetați de oamenii legii după ce au sechestrat un bărbat din Brașov și i-au furat telefonul. Indivizii l-au tâlhărit după ce i-au cerut ajutorul pe motiv că s-ar fi rătăcit prin oraş. 

Alexandra Costea,

Un bărbat din Brașov a fost sechestrat timp de o oră și amenințat de escroci. Victima a căzut în plasa unor indivizi care susțineau că s-au rătăcit. I-au furat telefonul mobil

[Sursa foto: Facebook Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oamenii legii din municipiul Brașov au fost sesizați pe data de 8 septembrie 2023 de un cetățean, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Brașoveanul a mărturisit că fapta a fost săvârșită de patru persoane.

În urma cercetărilor, forțele de ordine au stabilit că, cu o zi înainte de sesizare, persoana vătămată ar fi fost contactată, prin intermediul unei rețele de socializare, de către mai multe persoane ce, sub pretextul că s-au rătăcit cu autoturismul prin Brașov, ar fi stabilit cu aceasta un punct de întâlnire, de unde să-i preia, pentru a-i îndruma prin oraș.

Citește și: Scene de coșmar în Capitală. Un bărbat a fost torturat, bătut și înjunghiat pentru bani. Cum l-au ademenit agresorii?

În timpul deplasării, victima nu ar mai fi vrut să ducă la capăt înțelegerea, moment în care, prin intermediul violenței, acesteia i-a fost furat telefonul în valoare de 2.700 de lei. De asemenea, victima ar fi fost privată de libertate timp de aproximativ o oră, după care ar fi fost amenințată prin violență, pentru a nu sesiza oamenii legii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Polițiștii au identificat persoanele implicate în incident, fiind vorba de 4 tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, notează jurnaliștii de la  Mediafax.

Tinerii nu sunt la prima abatere de acest fel

De asemenea, polițiștii au identificat că, două dintre persoanele bănuite ar fi sechestrat o altă persoană într-un imobil din Brașov și, prin același mod de operare, ar fi încercat să obțină sume

de bani, dar și telefonul mobil. Se pare că persoana vătămată a reușit să fugă, timp în care și-a pierdut ceasul, care a fost însușit de unul din agresori.

Citește și: A luat scabie după ce a purtat o pereche de adidași, second-hand. Declarația halucinantă a femeii: "Voi continua să cumpăr"

Judecătoria Brașov a emis 3 mandate de percheziție domiciliară în municipiile Brașov și Săcele și comuna Izvoarele din județul Prahova.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri, ce au fost folosite la comiterea faptelor sau au fost obținute în urma acestora.

Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore

Trei dintre tineri au fost găsiți la adresele de domiciliu și transportați la sediul Poliției Municipiului Brașov, pentru audieri. Cel de-al treilea inculpat a fost găsit în municipiul Târgoviște și adus la Brașov. În urma audierilor, toate cele patru persoane bănuite au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, iar vineri judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus măsura arestării preventive a acestora pentru 30 de zile.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub îndrumarea și supravegherea procurorului, pentru infracțiuni de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, furt și influențarea declarațiilor.

Citește și: Soția lui El Chapo a fost eliberată din închisoare. Emma Coronel a pledat vinovată în fața judecătorilor în urmă cu doi ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI