Tânărul în vârstă de 32 de ani se afla sub influența alcoolului și a ales să recurgă la un gest drastic după un conflict cu partenera sa.

De-a dreptul surprinzător, cu doar câteva zile înainte, acesta încercase să se sinucidă din nou.

Citește și: FOTO/VIDEO- Nor dens de praf în Capitală. O clădire a unui fost sediu de Poliție a fost demolată în centrul Bucureștiului/ Praful a pătruns chiar și în locuințele oamenilor

Locuitorii din vecinătate au sunat imediat la numărul de urgență 112 când l-au văzut urcându-se pe bloc. Cu toate acestea, echipa de negociatori care a ajuns la fața locului nu a reușit să-l convingă pe tânăr să renunțe la gestul său disperat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul devenise prizonierul alcoolului, iar vecinii din zonă îl observau des plimbându-se în jurul blocului într-o stare avansată de ebrietate.

Un bărbat din București a căzut de la etajul zece al unui bloc. Tânărul nu se afla la prima tentativă de sinucidere

Un bărbat din București a căzut de la etajul zece al unui bloc. Tânărul nu se afla la prima tentativă de sinucidere

[Sursa foto: istock.com]

Tânărul nu se afla la prima tentativă de sinucidere

Zeci de oameni s-a adunat în fața clădirii pentru a fi martori la evenimentul neașteptat, însă nimeni nu se aștepta ca bărbatul să-și transforme amenințările în realitate.

Imediat ce s-a primit semnalul de alarmă, polițiștii au stabilit un perimetru restrâns în jurul blocului.

Practic, toți cei care treceau pe acolo au fost martori la momentul înspăimântător când individul în vârstă de 32 de ani și-a făcut semnul crucii și s-a aruncat de la etajul zece al clădirii.

Citește și: Vești bune pentru elevii și profesorii din București! Vor avea o zi de vacanță în plus

Aceasta nu era prima încercare a bărbatului. Cu doar două săptămâni în urmă, el a urcat pe același bloc și a început să amenințe că se aruncă, dar, după mai multe negocieri, a renunțat.

Polițiștii au inițiat o anchetă exhaustivă și au adunat probe de la locul incidentului timp de ore în șir.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si