Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce a fost surprins de o avalansa!

Si-a riscat viata pe cod portocaliu si a pierdut! Un tanar a murit inghitit de avalansa, in Muntii Parang, iar alti doi baieti care-l insoeau au scãpat la limitã! Cu câteva ore înainte, cu toþii fuseserã avertizaþi sã nu se aventureze pe, atenþie, un traseu de varã, însã nu le-a pãsat! Vã avertizãm cã urmeazã imagini cu un puternic impact emoþional!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alarma de avalansa a fost data astazi, salvamontistii intervenind pentru a salva un barbat din Bucuresti de sub zapezi. Fenomenul s-a produs in Muntii Parang, mai exact sub Varful Carja. Desi salvamontistii au facut totul pentru a-i salva viata, membrii echipajelor ISU Hunedoara nu au mai avut ce sa faca, decat sa constate decesul turistului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Din pacate, victima nu mai prezinta semne vitale, fiind decedata. Cel mai probabil a suferit leziuni grave la coloana cervicala in urma avalansei", au declarat reprezentantii ISU Hunedoara.

Celelalte persoane nu au avut de suferit. Barbatul in varsta de 38 de ani ar fi fost tarat de avalansa 1 kilometru si ingropat la un metru sub zapada.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI