Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Bucuresti a patruns cu motocicleta in zona pietonala din Piata Sfatului din Brasov si a lovit un politist! Ce a patit motociclistul!

Un barbat din Bucuresti care a intrat cu motocicleta in zona pietonala din Piata Sfatului din Brasov si l-a lovit cu piciorul pe politistul local aflat in timpul serviciului care l-a informat ca va fi sanctionat, a fost arestat pentru 30 de zile. El este cercetat pentru ultraj.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii Politiei Judetene Brasov au declarat, duminica, pentru News.ro, ca un barbat de 38 ani, din municipiul Bucuresti, a patruns fara permisiune sau autorizatie cu motocicleta in Piata Sfatului din municipiul Brasov.

”Barbatul l-a agresat fizic pe politistul local, aflat in timpul serviciului, care i-a comunicat ca va fi sanctionat contraventional pentru fapta comisa”, au precizat reprezentantii Politiei Brasov.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Potrivit acestora, barbatul, care a lovit politistul local cu genunchiul, a fost retinut pentru 24 ore, introdus in arestul IPJ Brasov si este cercetat in continuare sub aspectul savârsirii infractiunii de ultraj.

Ulterior, instanta a dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 zile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI