Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Buzau cere despagubiri de 500.000 de euro fiindca i s-a amputat organul genital din greseala

Unui barbat din Buzau i s-a amputat penisul in urma cu trei ani din cuza unor manevre gresite facute de catre medicii de la Spitalul Judetean Buzau, iar acum solicita sa-i fie platite daune de 500.000 de euro din partea unitatii medicale.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul s-a prezentat in fata medicilor, in iarna anului 2014, cu simptome de insuficienta renala, iar la scurt timp a fost supus unei interventii de montare a unei sonde urinare. Acesta avea dureri foarte mari in zona abdomenului, potrivit Hotnews.

Dupa mai multe zile, a fost consultat de un medic care a constatat ca organul era cangrenat si a fost nevoie sa ia decizia extirparii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Buzoianul a apelat la instanta, iar magistratii de la Judecatoria Buzau au decis ca acesta a fost victima unui caz de malpraxis.

Barbatul doreste acum sa i se plateasca daune de 500.000 de euro.
"Le voi cere despagubiri de 500.000 de euro, despagubiri morale si fizice, am incercat sa negociem cu ei, sa vorbim, am incercat sa vorbim cu cei patru medici implicati, sa nu mai ajungem la instanta penala, trebuia recent sa ne

intalnim cu totii, avocatii medicilor, cu reprezentantii spitalului, dar nu s-au prezentat la intalnirea programata, au refuzat total, am fost tratat cu indiferenta si raceala. Vom merge in instanta penala daca nu vor sa colaboreze. Dupa atata timp pot accepta ca s-a gresit, sunt si medicii oameni, dar de ce aceasta atitudine fata de mine? De dispret si nepasare", a spus acesta. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI