Doar politistii l-au putut tine departe de furia oamenilor! Ingroziti de gestul monstruos, localnicii au fost la un pas sa-l linseze.

De patru zile, nimeni nu mai stia nimic de sotia individului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- Si de luni pana acum a stat si s-a plimbat pe strada. La unii a spus ca e moarta in casa, ;la altii a spus ca e plecata, ca nu e acasa. Multa lume a tras concluzia ca e plecata la fata ei.

Dar tocmai faptul ca barbatul isi schima declaratia i-a facut pe vecini sa intre la banuieli. Astazi, ei au chemat politia. Asa a iesit la iveala si oroarea: de luni, omul tinea in casa cadavrul in putrefactie al sotiei sale.

Se pare ca barbatul are probleme psihice. Din cauza geloziei, dar si a alcoolului, certurile dintre el si sotie erau frecvente. Iar la inceputul saptamanii, totul s-ar fi sfarsit intr-o balta de sange.

Daca se va dovedi ca avea discernamant, suspectul va fi inchis pentru crima.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si