Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Buzau si-a tinut 4 zile sotia moarta in locuinta ca sa-si ascunda crima infioratoare. Satenii au fost la un pas sa il linseze

Poveste de groaza intr-o localitate din Buzau! Un barbat si-a tinut vreme de 4 zile sotia moarta in locuinta ca sa-si ascunda infioratoarea crima, spun vecinii. Satenii au fost la un pas sa-l linseze cand l-au incatusat politistii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doar politistii l-au putut tine departe de furia oamenilor! Ingroziti de gestul monstruos, localnicii au fost la un pas sa-l linseze.

De patru zile, nimeni nu mai stia nimic de sotia individului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Si de luni pana acum a stat si s-a plimbat pe strada. La unii a spus ca e moarta in casa, ;la altii a spus ca e plecata, ca nu e acasa. Multa lume a tras concluzia ca e plecata la fata ei.

Dar tocmai faptul ca barbatul isi schima declaratia i-a facut pe vecini sa intre la banuieli. Astazi, ei au chemat politia. Asa a iesit la iveala si oroarea: de luni, omul tinea in casa cadavrul in putrefactie al sotiei sale.

Se pare ca barbatul are probleme psihice. Din cauza geloziei, dar si a alcoolului, certurile dintre el si sotie erau frecvente. Iar la inceputul saptamanii, totul s-ar fi sfarsit intr-o balta de sange.

Daca se va dovedi ca avea discernamant, suspectul va fi inchis pentru crima.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI