Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Capitală a fost reținut după ce a amenințat polițiștii

Un bărbat a fost reținut duminică, după ce a amenințat polițiștii Secției 24 din Capitală prin intermediul unor videoclipuri postate pe internet.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a preluat cazul, după ce polițiștii s-au sesizat în privința clipurilor în care bărbatul îi amenința.

Citeste si: Virgil Musta, despre purtarea măștilor: „ Nu o purtăm dacă suntem singuri în mașină, dacă suntem acasă, dacă mergem în aer liber”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Acuzațiile au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunii la instigare publică și incitare la ură sau discriminare.

Citeste si: Ministrul Agriculturii a vorbit despre o secetă „cumplită și extremă” în România

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după audierea acestuia, a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză sub măsura preventivă a reţinerii, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5

Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 şi Secţia 24 Poliţie", se arată în comunicatul poliției.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI