Un incident halucinant s-a petrecut în Sectorul 1 al Capitalei. Incidentul a avut loc joi, 25 iunie, în jurul orei 09:20 dimineața.

Băiatul în vârstă de 15 ani a mers la un magazin și a cerut trei pachete de țigări. După ce vânzătoarea i le-a dat, băiatul a fugit cu ele fără să plătească, spun oamenii legii.

Citește și: A atacat o școală să demonstreze că e viu! Bărbatul a fost declarat mort dintr-o eroare și nu a mai putut convinge autoritățile că trăiește

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

arestat, barbat atacat, bucuresti

Adolescentul a scos satârul și l-a lovit pe bărbatul care a încercat să îl oprească 

Furtul a fost observat de mai multe persoane, care au plecat în urmărirea minorului și au încercat să îl oprească. Tragedia s-a întâmplat în momentul în care unul dintre bărbați l-a prins pe adolescent. Tânărul a scos un satâr și l-a lovit în cap pe cel care încerca să îl oprească.

Băiatul a fost imobilizat de ceilalți trecători, iar bărbatului lovit i-au fost acordate îngrijiri medicale. Chiar dacă a fost rănit, bărbatul a scăpat cu viață. Băiatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior instanța a decis arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

„La data de 25.07.2024, în jurul orei 09:20, inculpatul a mers la un magazin alimentar situat în sectorul 1 Bucureşti, iar după ce a primit de la vânzătoare trei pachete de ţigări, a fugit din magazin fără a plăti bunurile.

Mai multe persoane care au observat incidentul au plecat în urmărirea inculpatului care, în momentul în care a fost prins de unul dintre bărbaţii care alergau după el, a scos un satâr pe care îl ţinea ascuns în pantaloni şi, pentru a-şi asigura scăparea, l-a lovit pe bărbatul respectiv cu satârul în zona capului, în repetate rânduri, până ce a fost imobilizat de ceilalţi martori, au arătat procurorii.

Citește și: S-a îmbătat, a furat o mașină și a provocat 4 accidente în Capitală! Bărbatul de 49 de ani nu avea nici măcar permis de conducere

arestat, barbat atacat, bucuresti

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si