Mai multe maimuțe au scăpat dintr-o grădină zoologică din Republica Cehă, nu departe de graniţa cu Germania, după ce un bărbat drogat a intrat prin efracție în incinta grădinii și a vandalizat gardul electric de la cușca primatelor, informează DPA, potrivit  Agerpres

Bărbatul a fost testat pozitiv la canabis

Două dintre animale au fost recapturate, însă alte circa şase erau încă în libertate marţi după-amiază, a declarat o purtătoare de cuvânt a grădinii zoologice din Decin.

Poliţia a arestat un bărbat, pe care l-a acuzat că a pătruns în grădina zoologică în jurul orei 21.00, luni seară, şi a vandalizat gardul electric din jurul incintei macacilor.

Citește și: Un copil de 6 ani, înhățat de un leu la grădina zoologică

Două dintre animale au fost recapturate, însă alte circa şase erau încă în libertate marţi după-amiază.

Două dintre animale au fost recapturate, însă alte circa şase erau încă în libertate marţi după-amiază.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Doliu la grădina zoologică din Pakistan, acolo unde un elefant a murit la vârsta de 17 ani. Cântăreață Cher va participa la "înmormântare"

Intrusul, în vârstă de 42 de ani, a fost prins încercând să pătrundă într-un pub din apropiere, potrivit mass-media cehe. El a fost testat pozitiv pentru canabis, a declarat poliţia. Grădina zoologică rămâne închisă, iar responsabilii acesteia speră că maimuţele se vor întoarce singure în incinta lor când li se va face foame.

În anul 2018, un număr de 50 de maimuţe, majoritatea babuini, au fugit din cuștile lor, în Franța. O echipă de trăgători de elită s-a deplasat la faţa locului înarmaţi cu arme tranchilizante pentru a controla primatele. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si