Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), barbatul de 36 de ani din comuna Mica, judetul Cluj, i-a cerut o suma de bani fostei sale prietene pentru a nu publica pe retelele de socializare fotografii indecente cu aceasta. Pentru ca tanara a refuzat sa ii dea bani, barbatul a publicat pozele, care au fost apoi sterse.
 

Citeste si: Sotia barbatului strivit de un container de marfa intr-un supermarket face dezvaluiri tragice. "Eram la raionul de langa si il cautam. Il sunam, dar el nu imi raspundea"- Cum a reactionat cand l-a vazut mort

Barbatul i-a cerut din nou 5.000 de euro tinerei, amenintand ca va publica alte 30 de fotografii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tanara de 28 de ani a sesizat autoritatile miercuri, iar politistii din Cluj, impreuna cu Directia Operatiuni Speciale, l-au prins in flagrant in aceeasi zi, pe barbat in timp ce primea banii, intr-un loc public.

Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, Parchetul de pe langa Judecatoria Dej dispunand cercetarea sa sub control judiciar pentru savarsirea infractiunilor de santaj si violare a vietii private.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si